Volledig scherm
© Marco Jansen

DVS’33 Ermelo in oefenduel niet langs Flevo Boys

ERMELO - Na oefenduels tegen HSC’21 (0-0) en Almere City FC (2-1 verlies) kwam DVS’33 Ermelo voor eigen publiek niet langs Flevo Boys: 2-2.

DVS’33 begon naast de vertrouwde namen met vijf nieuwelingen in de basis: Rico Wolven, Mohammed el Haydar, Coen Vloedgraven, Joran Pot en Frank Heus. Daan Huiskamp was weer terug onder de lat. Hij kreeg de eerste 25 minuten enkel terugspeelballen te verwerken.

Flevo Boys nam een afwachtende houding aan waardoor DVS’33 de bal naar hartenlust kon rondspelen. Al na 7 minuten zorgde Maurice de Ruiter voor 1-0 na een te korte terugkopbal van Wouter Spit. Joran Pot miste een grote kans op 2-0. Hij was de meest opvallende nieuweling aan Ermelose kant. Na een fout van Jorran van Santen die de bal inleverde, stond het plots 1-1 door Frank Post.

Na rust etaleerde De Ruiter nog maar eens zijn techniek. Na enkele sleepbewegingen legde hij de bal achter Rodney Rosink. De uitblinker ging na 72 minuten naar de kant waarna het restant met de vele wissels aan twee kanten weinig meer om het lijf had.

Oefenduel: DVS’33 Ermelo – Flevo Boys 2-2 (1-2) 7. Maurice de Ruiter 1-0 31. Frank

Post 1-1. 45+1. Tjeerd Korf 1-2, 62. Maurice de Ruiter 2-2.

Amateurvoetbal