Volledig scherm
© Marco Jansen

DVS’33 in tumultueus slot ten onder tegen Quick Boys

ERMELO - In een wedstrijd die twee kanten op kon verloor DVS’33 Ermelo in de slotfase met 1-2 van Quick Boys. Het was de vierde nederlaag op rij voor de Ermeloërs.

Beide teams werkten hard, maar kregen voor rust weinig lijn in het spel. Jesse Driebergen kreeg de enige kans voor Quick Boys, na een foutje van Rico Wolven, maar de verdediger herstelde dit zelf. Voor DVS waren er kleine mogelijkheden voor Basil Camara (kopbal) en Kay Velda (afstandsschot). Vlak voor rust kreeg Frank Heus de beste kans, maar zijn inzet werd van de doellijn gehaald door Dennis van der Plas.

Na rust won het duel aan amusementswaarde. Een corner werd verkeerd verwerkt door Maurice de Ruiter en Dennis van der Plas schoot van dichtbij de 0-1 binnen. De getergde De Ruiter zag een schot op de paal gaan en zijn kopbal tikte de keeper net over de lat. De gelijkmaker kwam er door Kay Velda, die een vrije trap via de paal raak schoot. Na de 1-1 was het Quick Boys dat weer aandrong en Daan Huiskamp verrichte een fraaie redding toen Jordy Groot voor hem opdook. DVS zette de laatste 10 minuten weer aan, maar Quick Boys sloeg in de counter genadeloos toe. Invaller Robert Steemers kreeg vrije doortocht en passeerde Daan Huiskamp met een schuiver in de verre hoek.

In de slotfase voorkwam Huiskamp nog meer schade door eerst een penalty van Jerghinio Sahadewsing (na hands Epe) en daarna ook nog een vrije trap van de speler van Quick Boys uit het doel te houden.

Derde divisie: DVS’33 Ermelo – Quick Boys 1-2 (0-0). 51. Dennis van der Plas 0-1, 62. Kay Velda 1-1, 84. Robert Steemers 1-2. Bijz.: 87. Jerghinio Sahadewsing (Q) mist strafschop Scheidsrechter: Gerritsen. Gele kaart: Epe (DVS’33), Den Hartog (Quick Boys). Toeschouwers:

DVS’33 Ermelo: Huiskamp; Epe (88. Van Wetering), Camara, Wolven, De Vries; Pinarci, Velda, Vloedgraven (63. Kiziler); Heus (80. Van Santen), De Ruiter, Roemeon

Amateurvoetbal