De situatie na het ongeluk.
Volledig scherm
De situatie na het ongeluk. © GinoPress

Vrouw (19) overleden na aanrijding in Neede

videoNEEDE - Een automobiliste is zondagochtend om het leven gekomen bij een ongeval op de Diepenheimseweg in Neede. De 19-jarige vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Het ongeluk gebeurde rond half 9. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurster de macht over stuur en botste tegen een boom. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeluk aanwezig, maar konden niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De weg is in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

sc Neede
De vrouw speelde in het vrouwenteam van sc Neede. Het bestuur van de vereniging heeft alle activiteiten van de club afgelast.

Door het ongeval heeft de politie de weg in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallendienst van de politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

  1. Woonzorgcentrum De Bundeling
in Ruurlo gaat tegen de vlakte

    Woonzorgcentrum De Bundeling in Ruurlo gaat tegen de vlakte

    Woonzorgcentrum De Bundeling in Ruurlo wordt gesloopt. Het gebouw uit de jaren zeventig is ´op´, aldus Hendrik Mulder, projectleider bij woningcorporatie ProWonen. Omdat de huidige bewoners op steeds hogere leeftijd hun intrede doen, veel meer hulp en ook meer instrumenten als rollators en tilliften nodig hebben, voldoen de huidige kleine kamers in het centrum niet meer, zegt Frederik Lindenhovius, manager bij zorgaanbieder Sensire. 

Achterhoek