De gekantelde vrachtwagen. Foto: News United / 112 Achterhoek-Nieuws
Volledig scherm
De gekantelde vrachtwagen. Foto: News United / 112 Achterhoek-Nieuws

Vrachtwagen met vlees ramt boom en kantelt op N319

RUURLO - Een vrachtwagenbestuurder is gewond geraakt bij een ongeval donderdagmorgen even na half acht op de N319 tussen Ruurlo en Vorden. De vrachtwagen van de firma Hoitink uit Lichtenvoorde verloor bij het ongeval een deel van de lading, zodat de berm bezaaid lag met vleesproducten.

De truck die hij bestuurde reed door nog onbekende oorzaak in een bocht op de Vordenseweg in een bocht rechtdoor. Daarbij werd de vluchtheuvel geraakt en raakte het voertuig van de weg. Daarop ramde de wagen eerst een boom om vervolgens op zijn kant tot stilstand te komen. De chauffeur is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Vordenseweg blijft enige tijd gesloten voor het bergen van het voertuig.

  1. Woonzorgcentrum De Bundeling
in Ruurlo gaat tegen de vlakte

    Woonzorgcentrum De Bundeling in Ruurlo gaat tegen de vlakte

    Woonzorgcentrum De Bundeling in Ruurlo wordt gesloopt. Het gebouw uit de jaren zeventig is ´op´, aldus Hendrik Mulder, projectleider bij woningcorporatie ProWonen. Omdat de huidige bewoners op steeds hogere leeftijd hun intrede doen, veel meer hulp en ook meer instrumenten als rollators en tilliften nodig hebben, voldoen de huidige kleine kamers in het centrum niet meer, zegt Frederik Lindenhovius, manager bij zorgaanbieder Sensire. 

Achterhoek