Dit zijn de extreemste make-overs van 2016

VideoSommige mensen gaan extreem ver om hun schoonheidsideaal te bereiken. En dat ideaal verschilt voor iedereen, blijkt nog maar eens uit deze beelden.

Ze tonen de extreemste make-overs van 2016, met als uitschieters een vrouw die plastische chirurgie ondergaat om te lijken op haar dochter, een levend stripfiguurtje en een vrouw die de kleur van haar ogen permanent laat veranderen. En Monica Riley voedt zichzelf via een trechter om zo dik mogelijk te worden.

 1. Harry Potter na 20 jaar realistischer dan ooit

  Harry Potter na 20 jaar realistischer dan ooit

  Het is alweer 20 jaar geleden dat het eerste boek verscheen over de toen nog kleine tovenaar. Twee decennia later leven de verhalen over Harry Potter en zijn vrienden Ron en Hermelien nog volop. Sammy van den Heuvel is Harry Potter-fan en een fervent zwerkbalspeler. Het spel waarbij twee teams een vliegende gouden balletje achtervolgen is inmiddels de Harry Potter-reeks ontstegen. Met name in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland is zwerkbal populair. 
 2. Dubieuze bikiniwedstrijd voor stage in kernreactor
  Play

  Dubieuze bikiniwedstrijd voor stage in kernreactor

  In de Tsjechische stad Temelin was het bestuur van de plaatselijke kerncentrale op een wel heel bijzondere manier op zoek naar een stagiaire. Tien jonge dames moesten schaars gekleed op de foto in de centrale, waarna de foto's op Facebook werden geplaatst. Daar konden mensen stemmen op de mooiste vrouw, die uiteindelijk een tweeweekse stage mocht lopen. Op sociale media werd veel kritiek geuit. Zo vonden veel mensen het 'niet serieus' en 'walgelijk'. Het bestuur van de kerncentrale heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en gezegd dat alle dames uiteindelijk stage mogen lopen bij het bedrijf. Naar hun zeggen was dit 'een manier om technische opleidingen meer onder de aandacht te brengen'.