Volledig scherm
Hans Broer © Kevin Hagens

Avond ter hommage aan Brummense cultuurman Hans Broer

BRUMMEN - De onlangs overleden Brummense cultuurman Hans Broer, onder andere bekend als uitgever en bibliotheekdirecteur, krijgt op 8 december een hommage.

De avond in De VrolijkeFrans is met name voor familie en mensen die een speciale band met hem hadden. Tijdens deze avond wordt hij volgens de organiserende werkgroep geëerd voor al zijn energie en inzet .Het programma krijgt gestalte rond zijn passies: literatuur, muziek, kennisspelletjes en bijzondere

bieren. De hommage richt zich met name op zijn familie en (cultuur)vrienden en mensen dieeen speciale band met hem hadden.

Onder meer A.L Snijders schreef een verhaal voor de avond, ook schrijver Henk Pröpper levert een bijdrage. Ook speelt singersongwriter Robert Kersten een aantal favoriete nummers van Broer.

Aanmelden kan onder meer via uitgeverij De Geitenpers: degeitenpers@live.nl

  1. Brummen worstelt met duurzaamheid

    Brummen worstelt met duurzaamheid

    Doelstellingen op het gebied van duurzaamheid heeft tegenwoordig bijna elke gemeente, maar hoe die moeten worden verwezenlijkt is een tweede. Brummen mikt er op om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn en ook daar wordt geworsteld met de vraag hoe dat te bereiken. Temeer omdat de gemeente na een aantal financieel magere jaren vooral als doel heeft om de reservepositie weer op orde te krijgen. Bovendien zijn er nog financiële onzekerheden zoals de gevolgen van de waarschijnlijke opheffing van sociale werkplaats Delta.

Zutphen