Volledig scherm
© Frans Bosscha

Fietser breekt nek na val in Hall

EERBEEK/HALL - Een mountainbiker die zaterdagavond deelnam aan de Halloweentocht in Eerbeek blijkt zijn nek te hebben gebroken. Dit deelde de organisatie van de Halloweentocht zondag mee. Het betreft een man uit Loenen. Hij wordt behandeld in het UMC ziekenhuis in Utrecht.

De fietser is als gevolg van een stuurfout in een sloot beland. Andere fietsers hebben de man uit de sloot gehaald. Het incident gebeurde aan de Voorstondensestraat in Hall, nabij Eerbeek. Aan de Halloween-fietstocht in Eerbeek deden zaterdagavond enkele duizenden griezelende fietsers mee.

  1. Brummen worstelt met duurzaamheid

    Brummen worstelt met duurzaamheid

    Doelstellingen op het gebied van duurzaamheid heeft tegenwoordig bijna elke gemeente, maar hoe die moeten worden verwezenlijkt is een tweede. Brummen mikt er op om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn en ook daar wordt geworsteld met de vraag hoe dat te bereiken. Temeer omdat de gemeente na een aantal financieel magere jaren vooral als doel heeft om de reservepositie weer op orde te krijgen. Bovendien zijn er nog financiële onzekerheden zoals de gevolgen van de waarschijnlijke opheffing van sociale werkplaats Delta.

Zutphen