Volledig scherm
Donald Trump. © AP

Donald Trump wordt voor de negende keer opa

De Amerikaanse president Donald Trump (70) wordt voor de negende keer opa. Zijn zoon, Eric Trump, maakte vanmiddag het grote nieuws bekend op Twitter. ,,Lara en ik zijn ontzettend blij dat we een jongen aan de familie mogen toevoegen in september", luidt de aankondiging.

Volgens Lara, de vrouw van Eric, was Donald Trump zo blij met het nieuws dat ze dacht dat hij zijn mond voorbij zou praten. ,,We waren bang dat hij het tijdens een persconferentie zou verklappen", bekent ze.

Het is het eerste kindje voor Eric en zijn geliefde. Het koppel is er nog niet over uit hoe ze de kleine spruit gaan noemen. ,,We vinden de naam Charlie erg leuk, maar zo heet de hond al, dus dat valt af", aldus Eric in een interview met People.

Grootvader

Donald Trump is al grootvader van acht koters. Zijn zoon Donald Jr. heeft vijf kinderen en dochter Ivanka heeft er drie.

  1. Edwin Winkels: Vreselijke beelden vullen voorpagina's Spaanse kranten

    Edwin Winkels: Vreselijke beelden vullen voorpagina's Spaanse kranten

    Het is de ochtend nadat een terrorist met een busje over de Ramblas in Barcelona scheurde en opzettelijk mensen omver reed. Hij veroorzaakte minstens 13 doden en ruim 100 gewonden. Niet veel later schoten politieagenten in het nabijgelegen Cambrils 5 terreurverdachten dood. Ze hadden nep bomgordels en waren klaarblijkelijk bezig een nog grotere aanslag voor te bereiden. Verslaggever Edwin Winkels duikt in de ochtendbladen en licht de laatste stand van zaken toe.