Volledig scherm

Bloasseizoen midwinterhoorn nadert

DALFSEN - Het 'bloasseizoen' voor de liefhebbers van de midwinterhoorn zit er weer aan te komen. Maar dan moet je er natuurlijk wel een paraat hebben.

De bloasgroep Dalfsen heeft daarvoor een speciale workshop. De laatste workshop is de afwerking maar vooral het testen van het geluid. De workshop wordt gegeven in de werkplaats van Jan Zielman vossersteeg te Ankum. Begeleiding en onder steuning wordt gegeven door J.Zielman, R.Reuvekamp en J.Lammerink. De bloasgroep Dals'n bestaat uit 19 leden , waarvan 4 jeugdleden. Elke woensdagavond zijn wij in voorbereiding voor het nieuwe bloasseizoen tussen 20.00u.en 21.00u. in de schuur van Huize Den Berg.

Het bloasseizoen begint op de eerste zondag van de advent en wel op 27 november. www.midwinterhoorndalfsen.nl

  1. Dalfsen krijgen jongerenplek in stationsgebied

    Dalfsen krijgen jongerenplek in stationsgebied

    De Jeugd Ontmoetingsplek (JOP) in Dalfsen komt dan toch in het stationsgebied te staan. Alleen niet voor een door wethouder Jan Uitslag (CDA) voorgestelde periode van twee jaar, maar eerst voor zes maanden. In de tussentijd wordt gezocht naar een definitieve locatie, waarbij het logisch lijkt dat als het stationsgebied bevalt dit terrein wordt gehandhaafd. Het ingediende voorstel van de ChristenUnie om het eerst maar eens te proberen werd vanavond door een raadsmeerderheid gesteund.

Vechtdal