Volledig scherm
© FFU Agency Press

Gravin Kasteel Rechteren in Dalfsen overleden

DALFSEN - Elisabeth Marguerite Carola, gravin van Rechteren Limpurg, is woensdagavond op 78-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt Christiaan van Rechteren.

De gravin is eigenares van Kasteel Rechteren in Dalfsen. De vlag hangt halfstok op het kasteel, blijkt uit een foto van Christiaan van Rechteren op Instagram. Hierop schrijft hij: "The end of an era: E.M.C. gravin van Rechteren Limpurg, (1938-2016).

The end of an era: E.M.C. gravin van Rechteren Limpurg, (1938-2016) #landgoedrechteren #kasteelrechteren #halfstok #dalfsen #vanrechterenlimpurg Een foto die is geplaatst door Christiaan van Rechteren (@christiaanvanrechteren) op 27 Okt 2016 om 5:32 PDT

  1. Dalfsen krijgen jongerenplek in stationsgebied

    Dalfsen krijgen jongerenplek in stationsgebied

    De Jeugd Ontmoetingsplek (JOP) in Dalfsen komt dan toch in het stationsgebied te staan. Alleen niet voor een door wethouder Jan Uitslag (CDA) voorgestelde periode van twee jaar, maar eerst voor zes maanden. In de tussentijd wordt gezocht naar een definitieve locatie, waarbij het logisch lijkt dat als het stationsgebied bevalt dit terrein wordt gehandhaafd. Het ingediende voorstel van de ChristenUnie om het eerst maar eens te proberen werd vanavond door een raadsmeerderheid gesteund.

Vechtdal