Volledig scherm
© Taina Monteiro

16 mille nu hoogste bod als hoofdsponsor Eagles

DEVENTER/ZUTPHEN - Glans Schoonmaak BV uit Zutphen heeft tot nu toe het hoogste bod uitgebracht om voor één keer hoofdsponsor te zijn van Go Ahead Eagles.

Dat is tijdens de thuiswedstrijd van 6 november tegen Feyenoord. In het kader van de strijd tegen de slopende ziekte ALS biedt vaste sponsor Drukwerkdeal voor deze wedstrijd tegen de huidige koploper van de eredivisie het hoofdsponsorschap van de Eagles ter veiling aan.

De hoogste bieder krijgt tijdens de wedstrijd alle 'posities' van de hoofdsponsor: niet alleen op de shirts, maar ook op de reclameborden langs het veld en op de 'interviewwand' waarvoor spelers en coaches worden geïnterviewd na de wedstrijd. De opbrengst van deze actie gaat naar stichting 'Eagles Against ALS', die in september een benefietwedstrijd hield tussen oud-Go Ahead Eagles en een 'All Stars-team', en een 'benefiets-tocht'. Volgens Ruud van der Knaap van Triple Double Sport-sportmarketing levert de wedstrijd tegen Feyenoord veel 'zichtbaarheid' op, onder andere bij NOS Studio Sport en FOX Sports, in regionale en landelijke dagbladen en op voetbalwebsites, ter waarde van zo'n 50.000 euro. Bieden kan tot en met 29 oktober.

Deventer

poll

Wat kan Maaskant bereiken met de Eagles?

Wat kan Maaskant bereiken met de Eagles?

  • De Eagles blijven met hem rechtstreeks in de Eredivisie! (7%)
  • Nacompetitie ontlopen de Eagles niet, maar ze blijven in de Eredivisie. (37%)
  • Na een hevige strijd in de nacompetitie degraderen de Eagles alsnog. (10%)
  • De Eagles degraderen rechtstreeks (45%)
286 stemmen