Een groene oase aan de Brink in het Stadshof
Volledig scherm
Een groene oase aan de Brink in het Stadshof

Doorbraak in zicht voor Stadshof in binnenstad Deventer

DEVENTER - Een groene oase, nu nog afgesloten in de Deventer binnenstad en omgeven door een groot blok van winkels (vanaf de voormalige V&D tot aan Blokker), publiek toegankelijk maken.

Die ambitie komt dichterbij nu Wonen Boven Winkels Deventer het pand Grote Overstraat 17 heeft aangekocht. Het idee is om de begane grond uit dat pand te slopen en zo een doorgang te creëren naar de nu nog besloten binnentuin. Een entree tot het verstopte binnenstadspareltje brengt bovendien het streven dichterbij om rond de tuin tientallen wooneenheden te realiseren, boven of achter de winkelpanden.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: