Volledig scherm
ANP

Goedkoopste biertje bij Go Ahead Eagles, PEC in middenmoot

DEVENTER/ZWOLLE – BIJ Go Ahead Eagles ben je als bierliefhebber en supporter het beste af in de eredivisie. Bij de Deventer club is een biertje het goedkoopste van alle clubs op het hoogste voetbalplatform. Bij Heerenveen en Vitesse ben je het meest kwijt voor een biertje.

Dat is de uitkomst van en onderzoekje van besparingsplatform Kortingscode.nl. Er is onderzoek gedaan naar de verschillende formaten bier en daar is de gemiddelde prijs per centiliter over berekend. Bij Go Ahead betaal je 136 euro per seizoen als er elk duel twee biertjes van een halve liter wordt genuttigd. Bij PEC Zwolle, dat de twaalfde positie bekleedt in het onderzoekje, is dat 170 euro. Heerenveen is met 187 euro de duurste eredivisieclub voor een litertje bier. Van de traditionele top drie is een beker bier bij Feyenoord gemiddeld het goedkoopst (153 euro), gevolgd door Ajax (164,69) en PSV (170).

  1. Schotse voetbalfans doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer

    Schotse voetbalfans doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer

    Schotse voetbalfans maken een bijzonder gebaar. De Schotse fans, in de stad voor het EK Vrouwenvoetbal, schenken 5.000 euro aan het in Deventer gevestigde Fonds Kinderhulp. De Sunshine Appeal Tartan Army, zoals het Schotse initiatief voluit heet, schenkt al sinds 2003 elk jaar geld aan een goed doel voor kinderen in een land waar het Schotse nationale elftal speelt. Ook voor het EK Vrouwenvoetbal werd geld ingezameld. 

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer