Volledig scherm

Oosting publiceert promovideo lijsttrekkerschap

DEVENTER - Deventenaar Pelle Oosting (46) heeft zijn promovideo gelanceerd in de strijd om het lijsttrekkerschap van de PvdA. Oosting wil terug naar de roots van de PvdA en vindt dat Samsom, Asscher en Monasch dat niet gaat lukken.

Om überhaupt een gooi te mogen doen moet Oosting 100 handtekeningen verzamelen. Pas dan mag hij op sollicitatiegesprek bij de adviescommissie van de PvdA.

Hij zegt terwijl hij in de camera staart voor positieve politiek te staan: ,,Ik sta voor duurzame en economische ontwikkelingen met een arbeidsmarkt die kansen biedt voor iedereen, ongeacht wie je bent, wat je doet of hoe je heet."

Eerder meldde Oosting al dat als hij niets doet de PvdA niet verandert. ,,Terwijl de partij behoefte heeft aan een frisse wind.”

De video sluit af met de boodschap 'Kom naast me staan'. Bekijk hieronder de video op Facebook:

  1. Schotse voetbalfans doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer

    Schotse voetbalfans doneren aan Nationaal Fonds Kinderhulp in Deventer

    Schotse voetbalfans maken een bijzonder gebaar. De Schotse fans, in de stad voor het EK Vrouwenvoetbal, schenken 5.000 euro aan het in Deventer gevestigde Fonds Kinderhulp. De Sunshine Appeal Tartan Army, zoals het Schotse initiatief voluit heet, schenkt al sinds 2003 elk jaar geld aan een goed doel voor kinderen in een land waar het Schotse nationale elftal speelt. Ook voor het EK Vrouwenvoetbal werd geld ingezameld. 

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer