Volledig scherm
© ANP

Politie haalt inbrekers van de A1 bij Bathmen

BATHMEN - In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie op de parkeerplaats A1 bij Bathmen twee vermoedelijke inbrekers van de weg gehaald.

Voorafgaand aan de arrestatie zouden de mannen in een huis aan de Verwoldseweg in Laren hebben overvallen. Toen de mannen door de bewoners werden betrapt vertrokken ze in een auto met Litouws kenteken.

De auto werd gezien op een parkeerplaats langs de A1 bij Bathmen. De agenten controleerden de auto en zagen de laptop liggen die in bij de overval buit waren gemaakt. De verdachten, twee mannen van 25 en 35 uit Litouwen zijn aangehouden.

  1. Oorzaak brand Deventer nog onduidelijk

    Oorzaak brand Deventer nog onduidelijk

    Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand die gisteravond laat woedde in een bedrijfspand aan de Herfordstraat in Deventer. De politie doet vandaag sporenonderzoek. De vraag is wat dat gaat opleveren, want van het pand is weinig over. In het pand zat een autobedrijf met werkplaats en een bedrijf dat handelt in telefoonaccessoires. In het deel van het autobedrijf staan uitgebrande auto's, zo is door de hekken te zien. Bij de brand zijn tot in de verre omtrek luidde knallen gehoord. Onduidelijk is ook wat daar de oorzaak van is.

Deventer