Schalkhaar laakt 'geldsmijterij' gemeente Deventer

SCHALKHAAR - Waar het de bedoeling was om de Ganzeboomsweg en Vosmanskamp veiliger te maken, zijn bij de Schalkhaarse bewoners van beide straten vooral grote vraagtekens ontstaan. Aanwonenden vinden dat de gemeente Deventer geld over de balk gooit in een poging de straten meer op 30 km-wegen te laten lijken.

"Er is bijzonder slecht met omwonenden over gecommuniceerd. Er komen aan de zijkant van de weg bijvoorbeeld parkeerplaatsen en dat hoorden we pas drie dagen voor ze aan de slag gingen. Erna hoor je dat het zo besloten is en dat er niets meer aan te doen is", uit Henny Oteman zijn onvrede.

De 66-jarige bewoner van de Ganzeboomsweg zit samen met zijn wegens een dwarslaesie invalide vrouw Thecla al sinds eind september met puin voor zijn deur. Begin december volgt de asfaltering om de werkzaamheden af te ronden. "Zonde van het geld. De gemeente Deventer zit al niet ruim bij kas. Totaal onnodig om dan dit soort wegen te gaan veranderen. Je gaat toch niet zoveel geld uitgeven voor niets? Het wegdek was niets mis mee. Daar was geen onderhoud voor nodig."

Deventer

poll

Wat kan Maaskant bereiken met de Eagles?

Wat kan Maaskant bereiken met de Eagles?

  • De Eagles blijven met hem rechtstreeks in de Eredivisie! (7%)
  • Nacompetitie ontlopen de Eagles niet, maar ze blijven in de Eredivisie. (34%)
  • Na een hevige strijd in de nacompetitie degraderen de Eagles alsnog. (10%)
  • De Eagles degraderen rechtstreeks (48%)
1241 stemmen