Volledig scherm

Schouwburg breidt telefoontijden uit

DEVENTER - De Deventer schouwburg is voortaan alle dagen in de week en een deel van de avond telefonisch bereikbaar. De schouwburg heeft zich daartoe aangesloten bij de Nationale Theater Kassa.

De Nationale Theater Kassa is een landelijk bespreekbureau voor het bestellen van kaarten. De telefoon wordt opgenomen door medewerkers die door de Deventer schouwburg zijn opgeleid en die precies weten wat de Deventer schouwburg te bieden heeft.

Daardoor kan de schouwburg haar bereikbaarheid flink uitbreiden. Belangstellenden kunnen zeven dagen per week en 364 dagen per jaar per telefoon op het nieuwe telefoonnummer terecht. Op werkdagen kan dat van 9 tot 21 uur, in het weekend van 10 tot 20 uur. Het telefoonnummer is 0900 – 3000 200 (45 cent per minuut).

Daarnaast is de website van de schouwburg vernieuwd. Het bestelproces is gebruiksvriendelijker en ook geschikt voor mobiel en tablet. Liefhebbers kunnen er dag en nacht kaarten bestellen.

Eerder meldde deze krant al dat de openingstijden van de kassa in de schouwburg verruimd zijn. Medewerkers van de stadsfoyer in de schouwburg kunnen al vanaf 8.30 uur theaterkaartjes verkopen.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: