Volledig scherm

Drietal vast na openlijke geweldpleging Ermelo

ERMELO - Vrijdagavond is een 21-jarige man uit Ermelo mishandeld. Voor het misdrijf zijn drie verdachten aangehouden. Het betreft een 38-jarige vrouw, en haar twee zonen van 17 en 18 jaar.

Het slachtoffer werd mishandeld aan de Horsterweg. Nadat de politie de melding had gekregen werd de personenauto met de verdachten onderschept en gestopt. In de auto lagen verschillende stukken gereedschap.

Onderzoek


Agenten hebben met het slachtoffer gesproken, de verdachten zijn ingesloten voor verder verhoor. Onderzoek wordt ook gedaan naar mogelijke betrokkenheid bij een eerdere geweldpleging die avond.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe