Volledig scherm
De vakantiewoning in Ermelo waarin Ton Kuijf werd vermoord werd in brand gestoken. © Politie

Eis 1,5 jaar tegen broer van hoofdverdachte chaletmoord

ERMELO - Het OM eist anderhalf jaar gevangenisstraf tegen Danny S., de broer van hoofdverdachte Janet S., wegens medeplichtigheid aan de moord op de Amersfoortse zakenman Ton Kuijf.

Hij zou een auto en brandstof ter beschikking hebben gesteld om sporen van de moord te wissen. S. ontkent en stelt dat juist geweigerd te hebben. Toen hij over de brand hoorde, merkte hij dat zijn auto toch meegenomen was.

Het OM eiste vorige week twintig jaar cel en tbs tegen Janet S voor de moord op Kuijf. De Amersfoorter werd in 2014 met een bijl vermoord in een vakantiewoning in Ermelo, die vervolgens in brand werd gestoken.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe