Volledig scherm
© Thinkstock

Ermelose kerken spammen de kerken vol

ERMELO - Met spandoeken, posters en berichten op sociale media proberen de kerken in Ermelo zo veel mogelijk mensen zondag 6 november de kerk in te krijgen. Het idee is afkomstig van het Centraal Missionair Platform (CMP) en de hervormde gemeente.

Bijna alle kerken in Ermelo hebben zich er bij aangesloten. Door de samenwerking willen de kerken uitstralen dat ze 'één gemeente van God zijn'. "Zo stralen we eenheid uit naar de inwoners van ons dorp." Doel is om niet-kerkgangers te laten zien wat er tijdens een dienst gebeurt.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe