Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Politie Ermelo heeft rustige nacht door regen

ERMELO De politie in Ermelo heeft dit weekend van zaterdag op zondag een rustige uitgaansnacht beleefd. Dat laat wijkagent Jelle van Heerikhuize via Twitter weten. "Het is ernstig rustig in het centrum van Ermelo", zo schrijft hij. Toch moesten agenten nog wel in actie komen en werden er verschillende bonnen uitgeschreven.

Tijdens de nachtelijke uren werden vijftien bekeuringen voor ontbrekende fietsverlichting uitgedeeld.

Twee dronken personen kunnen eveneens de portemonnee trekken. Daarnaast werden vier jongeren betrapt op drinken op straat, waarvoor ook een prent werd geschreven.

Een oplettende wijkbewoner van de Koninginnebuurt zorgde er voor dat 'drie figuren', zoals Van Heerikhuize ze noemt, in de kraag konden worden gevat voor 'baldadigheden'. Ze liepen door tuinen en sleepten met andermans eigendommen. De getuige gaf de politie live door wat hij zag. De jongelui werden 'vermanend' toegesproken en konden een bon mee naar huis nemen.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe