Volledig scherm
De steekpartij in Ermelo vond plaats tijdens de stapavond © AS Media

Politie Ermelo zoekt getuigen na steekincident

ERMELO - De politie in Ermelo zoekt getuigen die het steekincident in de nacht van zaterdag op zondag gezien of gehoord hebben.

Rond half 4 's nachts kreeg de politie melding van een steekincident in Ermelo. Dit incident vond plaats op de Stationsstraat. Bij aankomst zagen de agenten een gewonde jongen (18) liggen. De jongen, afkomstig uit Harderwijk, werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij ligt nog in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.

Ruzie
Een 17-jarige Harderwijker is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Hij liep verwondingen op, maar hoefde daarvoor niet behandeld te worden. De politie vermoedt dat beide jongens ruzie kregen. Er is een onderzoek gestart om de aanleiding van het steekincident te achterhalen.

Voor dat onderzoek werd een deel van de Stationsstraat tijdens de uitgaansnacht afgezet. En hoewel de straat afgezet was met lint, was er een aantal mensen dat het lint negeerde. Zij kropen onder het rood met witte lint door. De politie verzocht de mensen meerdere keren om de plaats delict te verlaten. Een aantal luisterde niet en begon zich vervelend te gedragen, Hierop trok de politie de wapenstok om, in enkele gevallen, de mensen van het terrein te verwijderen. Een 20-jarige Puttenaar schold de politie daarbij uit en is aangehouden voor belediging.

Bellen
Heeft u iets gezien of gehoord? Bel dan 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe