Volledig scherm
Foto: ANP

Steekwapens gevonden in Ermelo

Ermelo - De recherche heeft donderdag in Ermelo twee messen gevonden. Dit gebeurde tijdens een onderzoekszoektocht naar een steekpartij in juni.

Op 27 juni vond er ’s middags een steekpartij plaats op het terrein van een zorginstelling in Ermelo. Een 55-jarige man liep daarbij verwondingen op waar hij voor naar het ziekenhuis moest. De politie wist korte tijd later twee verdachten aan te houden: twee minderjarige jongens afkomstig uit Amsterdam en Nijkerk. Tot nu toe was het wapen niet gevonden.

Onderzoeksproces
Tijdens het onderzoek kwam informatie naar voren over de mogelijke plaats waar de wapens zouden kunnen liggen.Verder onderzoek moet uitwijzen in hoeverre de messen betrokken zijn geweest bij de steekpartij.

Vrije voeten
De eerder aangehouden jongens zitten niet meer vast maar worden nog wel als verdachte aangemerkt.

Vindplaats
Over de exacte vindplaats van de steekwapens kunnen vanwege onderzoeksbelang geen nadere mededelingen worden gedaan.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe