Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Weer drugswoning gesloten in Ermelo

ERMELO - De gemeente Ermelo heeft vanmiddag een woning aan de Kampvelderweg gesloten vanwege drugsmisdrijven voor een periode van 6 maanden. Dit is niet het eerste drugspand dat Ermelo sluit. In de afgelopen maanden gingen woningen aan de Wiekslag, Putterweg, Tijnlaan en Zwaluwstraat om dezelfde reden dicht.

Dat meldt de politie van Ermelo op Twitter.

De gemeente kan een drugspand sluiten op grond van de Wet Damocles, Bijzonder aan deze wet is dat er geen grote overlast hoeft te zijn voor de omgeving. Als er meer drugs aanwezig zijn dan de norm voor eigen gebruik, vormt dit al voldoende rechtvaardiging om een woning te sluiten. Zo'n sluiting geldt altijd voor een bepaalde periode.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe