article
1.6495142
Altijd al een vraag aan Hugo Borst willen stellen, Buurman de hand willen schudden, of een kijkje achter de schermen op de redactie van de Stentor willen nemen? Het kan zondag 6 november. Tijdens de Stentor LIVE in theater De Spiegel in Zwolle. Een evenement speciaal voor de lezers van de Stentor.
Stentor LIVE l Praten met Marjan, Hugo en Özcan
Altijd al een vraag aan Hugo Borst willen stellen, Buurman de hand willen schudden, of een kijkje achter de schermen op de redactie van de Stentor willen nemen? Het kan zondag 6 november. Tijdens de Stentor LIVE in theater De Spiegel in Zwolle. Een evenement speciaal voor de lezers van de Stentor.
http://www.destentor.nl/extra/de-stentor-club/stentor-live-l-praten-met-marjan-hugo-en-%C3%B6zcan-1.6495142
2016-10-05T14:16:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6495172.1475676427!image/image-6495172.JPG
De Stentor Club
Home / Extra / De Stentor Club / Stentor LIVE l Praten met Marjan, Hugo en Özcan

Stentor LIVE l Praten met Marjan, Hugo en Özcan

Foto's
1
  • Afbeelding
   Beschrijving
   ,,Grijp de kans om die ene vraag aan Marjan, Hugo en Özcan te stellen", adviseert hoofdredacteur Allard Besse.
   Fotograaf
  Altijd al een vraag aan Hugo Borst willen stellen, Buurman de hand willen schudden, of een kijkje achter de schermen op de redactie van de Stentor willen nemen? Het kan zondag 6 november. Tijdens de Stentor LIVE in theater De Spiegel in Zwolle. Een evenement speciaal voor de lezers van de Stentor.

  De rode loper ligt uitgerold en hoofdredacteur Allard Besse staat zondagmorgen 6 november vanaf half tien klaar bij de deur van theater De Spiegel in Zwolle. Voor een persoonlijke ontvangst. ,,Onze lezers zijn natuurlijk altijd welkom. Tijdens de Stentor LIVE willen we ze een mooie dag in het theater én op de redactie bieden. Om elkaar te ontmoeten, kennis te maken met columnisten en redacteuren en om het gesprek aan te gaan. We zorgen voor verse koffie en croissantjes. Deze morgen niet de krant bij het ontbijt, maar de Stentor LIVE'', licht Allard Besse het evenement voor de lezers toe. ,,We komen dagelijks bij de lezers thuis. Via de krant, site of social media. Of we komen langs voor een interview, maken een reportage in de buurt, doen verslag van een brand. Nu bieden we de mensen de kans om een kijkje bij ons te nemen. Op de redactie en in theater De Spiegel.''

  Ouders
  In De Spiegel gaan onder leiding van columniste Renate Wennemars, collega-columnisten Hugo Borst, Özcan Akyol en Marjan Berk met elkaar in gesprek. Ook is het mogelijk vanuit het publiek vragen te stellen aan de drie populaire columnisten. ,,Het tafelgesprek gaat over zorg voor en over je ouders en de relatie die Marjan, Hugo en Özcan met hun ouders hebben. Of hun kinderen met hen. Ze kijken op een geheel eigen wijze naar zorg. Hugo heeft zijn ervaringen met de zorg voor zijn moeder prachtig opgetekend. Veel lezers genieten elke week van zijn verhalen waaruit zijn liefde voor haar spreekt. Terwijl Özcan daarentegen een heel slechte relatie met zijn vader heeft. Marjan is 84 jaar. Wat verwacht zij eigenlijk van haar kinderen? En hoe staat Hugo eigenlijk tegenover zijn vader? Hoe zit het met Özcan en zijn moeder?''

  De thema's zorg en familie; het houdt iedereen bezig. Familie verbindt. De zorgen die mensen hebben ook. ,,Voor de Stentor is op dit gebied een belangrijke rol weggelegd. We tekenen de zorgen op die mensen hebben over de toekomst van de zorg. En we controleren of de overheid wel de zorg biedt die ze belooft of waarvoor ze zou moeten staan. Renate zal onze gasten op het podium bevragen over hun ervaringen. Maar er is ook ruimte voor onze gasten in de zaal, onze lezers, om die ene vraag aan Marjan, Hugo of Özcan te stellen die ze altijd al hadden willen stellen. Dus grijp deze kans, zou ik zeggen'', adviseert de hoofdredacteur.

  Sportieve noot
  Rob Harmeling zorgt voor de sportieve noot in De Spiegel. De oud-wielrenner die deze zomer aan de Tour-tafel op televisie commentaar gaf, fietst met het publiek door het gebied van de Stentor. Ook Buurman is van de partij. Voor de echte fans is zelfs een meet & greet met de bekendste buurman van Oost-Nederland mogelijk.

  Er zijn ook optredens van de Zotte Zusjes en Esther Groenenberg, die Adele zingt. Allard Besse: ,,Daarna kunnen lezers de brug over, op naar de redactievloer in ons onderkomen tegenover het theater. We heten onze lezers ook daar van harte welkom. En laten hen met liefde zien hoe we de Stentor maken, hoe onze online-redactie werkt. De Stentor LIVE dus. Verslaggevers, eindredacteuren en vormgevers vertellen graag over hoe we elke dag weer samen een krant met twaalf edities maken. We zijn op pad in onze mooie regio, altijd op zoek naar nieuws of een prachtig verhaal. Nu zetten we de deur open voor onze lezers. We denken er met De Stentor LIVE een leuke dag van te maken. Ik hoop van harte heel veel mensen persoonlijk te mogen ontmoeten.''

  Kaarten voor de Stentor LIVE
  à € 7,50 zijn vanaf vandaag te bestellen via destentor.nl/club.

  Bestel uw ticket