Home / Extra / Mijn Voorkeuren

Mijn Voorkeuren

Mijn Voorkeuren

Heeft u al een mijnvoorkeurenpagina? Log dan hier in. 
  
 
Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Kies uw nieuwsbrieven

Op deze pagina vindt u alle nieuwsbrieven van uw krant waarop u zich gratis kunt abonneren. Zo blijft u op de hoogte van het actuele regionieuws en kunt u als eerste gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen.

Hoe? Kies de nieuwsbrief van uw keuze en klik op 'Ga verder'. U kunt natuurlijk ook meerdere nieuwsbrieven selecteren. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens ontvangt u een e-mail om uw voorkeurenpagina te activeren. Op deze pagina kunt u altijd terecht om uw nieuwsbrieven en gegevens te beheren, nadat u zich heeft aangemeld met uw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.

Nieuwsmail

Nieuwsmail

Dagelijks op de hoogte van het actuele regionieuws.

U kiest zelf uit welke regio('s) u nieuws wilt ontvangen. U kunt zich altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden.
Bekijk voorbeeld

Geef hieronder aan in welke regio en in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef hieronder uw voorkeur aan rond welk tijdstip u de Nieuwsmail wilt ontvangen.Extramail

Webwinkelmail

Meld u aan voor onze e-mailnieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte van nieuwe producten en scherpe aanbiedingen uit de webwinkel van uw krant. Bovendien maakt u kant op een Webwinkeltegoed van €50,- U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief minimaal 1 keer per week. U kunt zich altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden. 

Wijnmail

Wijnmail

Als eerste op de hoogte van speciale wijnaanbiedingen en wijnnieuws uit de webwinkel van uw krant. U ontvangt deze e-mailnieuwsbrief minimaal 1 keer en maximaal 2 keer per maand. U kunt zich altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden. 


Abonnee Voordeel Mail

Abonneevoordeelmail

Als eerste op de hoogte van verrassende aanbiedingen, speciale evenementen, spaaracties en alle activiteiten die vallen onder de noemer van Abonneevoordeel. U ontvangt deze informatie in de vorm van een e-mailnieuwsbrief meerdere keren per maand. U kunt zich altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden.

Ik ontvang graag via e-mail informatie over interessante aanbiedingen, producten en diensten van, of gerelateerd aan De Stentor. Ik kan mij altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden.
Ik ontvang graag via e-mail informatie over interessante aanbiedingen en producten van zorgvuldig geselecteerde partners van De Stentor. Ik kan mij altijd in elke e-mail eenvoudig afmelden.