Volledig scherm
© ANP

Jong Go Ahead Eagles weerstaat GVVV

VEENENDAAL - Trainer Marco Koorman was goed te spreken over de verrichtingen van zijn spelers in het oefenduel met GVVV. Jong Go Ahead Eagles hield de nummer twee van de tweede divisie dinsdag keurig in bedwang: 2-2.

De Deventer beloften gaven weinig kansen weg, maar toch werden na rust een paar defensieve flaters genadeloos afgestraft. De invallers Dennis Hettinga en Givan Werkhoven scoorden in het laatste kwartier tegen.

  1. Bekking architect van renovatie en wederopbouw Go Ahead Eagles

    Bekking architect van renovatie en wederopbouw Go Ahead Eagles

    Technisch manager Dennis Bekking werd vorig seizoen niet zelden weggehoond door de achterban. Voor het sportief onheil bij Go Ahead Eagles waaraan hij - voor een groot deel - amper schuld had. Ruim twee maanden na de degradatie uit de eredivisie en de vrijwel complete nieuwbouw van het sportieve huis in Deventer ziet het voetballeven van technisch manager Dennis Bekking er opeens heel anders uit. Bekking richt met Go Ahead Eagles de blik weer naar voren en zoekt een weg terug naar de eredivisie met een voetbalplan doordrenkt van topsport, ambitie, traditie en toekomst.