Volledig scherm
© Pro Shots

Twijfels over Lambooij, Schenk en Duits

DEVENTER - Lambooij, die last heeft van zijn hamstrings, trainde dinsdag met de groep mee, voelde woensdag een reactie, werd donderdag behandeld en trainde vrijdag weer mee. Het is nu afwachten of er dit keer al dan niet een reactie volgt.

Duits hield aan het uitduel met ADO Den Haag (3-0) vocht in zijn knie over. Vrijdag werd de kans dat hij zondag kan opdraven op vijftig procent geschat. Maar omdat Duits progressie bespeurt en veel kan verbijten, kan die calculatie waarschijnlijk naar boven worden bijgesteld. Hij ontbrak vrijdag nog op het trainingsveld.

Ook Schenk bevindt zich in een race tegen de klok. Hij ondervindt evenals Lambooij hinder van zijn hamstrings. Hij trainde vrijdag apart van de groep, samen met Leon de Kogel en Mohamed Hamdaoui.
De Kogel betreurt een botkneuzing net boven zijn enkel. Dit euvel zal hem er niet van weerhouden om zondag het veld in de Adelaarshorst te betreden

Drie twijfelgevallen betreurt Hans de Koning voor het thuisduel van zondag met NEC (aftrap 14.30 uur). De trainer van Go Ahead Eagles weet nog niet of hij kan beschikken over Lars Lambooij, Xandro Schenk en/of Sander Duits.

  1. Bekking architect van renovatie en wederopbouw Go Ahead Eagles

    Bekking architect van renovatie en wederopbouw Go Ahead Eagles

    Technisch manager Dennis Bekking werd vorig seizoen niet zelden weggehoond door de achterban. Voor het sportief onheil bij Go Ahead Eagles waaraan hij - voor een groot deel - amper schuld had. Ruim twee maanden na de degradatie uit de eredivisie en de vrijwel complete nieuwbouw van het sportieve huis in Deventer ziet het voetballeven van technisch manager Dennis Bekking er opeens heel anders uit. Bekking richt met Go Ahead Eagles de blik weer naar voren en zoekt een weg terug naar de eredivisie met een voetbalplan doordrenkt van topsport, ambitie, traditie en toekomst.