Volledig scherm
De Albert Heijn aan de Selhorstweg in Harderwijk. © Ruben Schipper

Albert Heijn Harderwijk twee weken dicht

HARDERWIJK - In verband met de verbouwing van de winkel, sluit de Albert Heijn in Harderwijk eind deze maand twee weken lang de deuren. Op dinsdag 13 december om 16.00 uur zijn klanten weer welkom.

Het moment van sluiting is op maandag 28 november om 17.00 uur. Daarna zijn klanten tijdelijk aangewezen op een andere supermarkt.

De verbouwing van de buitenkant van de winkel aan de Selorstweg is inmiddels zo goed als afgerond. Op dit moment wordt vooral het straatwerk onder handen genomen. Vanaf eind november wordt de verbouwing dus afgerond met de herinrichting van het interieur. Als de winkel op 13 december wordt heropend, zitten de werkzaamheden er helemaal op.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe