Volledig scherm
Een impressie van de toekomstige boulevard. © Projectbureau Waterfront

Harderwijk mag meedenken over invulling plein Vischpoort

HARDERWIJK - Inwoners van Harderwijk en Hierden wordt gevraagd om te denken over een nieuwe invulling van het pleintje voor Vischpoort. Ideeën kunnen tot 15 januari worden ingediend bij de gemeente.

Het pleintje voor de Vischpoort krijgt, net als de complete boulevard, een opknapbeurt. De bestrating wordt vernieuwd, er worden nieuwe bomen geplant en de er wordt sfeerverlichting geplaatst. Om het geheel compleet te maken, is de gemeente nog op zoek naar een kunstwerk dat op de een of andere manier een relatief heeft met het water, de boulevard of Harderwijk als geheel. Inwoners wordt gevraagd hierover mee te denken.

Ideeën kunnen worden ingediend via de website: www.waterfrontharderwijk.nl/ontwerpwedstrijd.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe