Volledig scherm
© Taina Monteiro

Harderwijker 'door drie jongens mishandeld'

HARDERWIJK - Een Harderwijker heeft aangifte gedaan van mishandeling door drie jongens. Hij zou vanuit het niets zijn geslagen en geschopt.

Dat is volgens hem gebeurd op donderdag tussen 09.45 en 09.55 uur aan de Waterplassteeg in Harderwijk. Dat is bij de tunnel onder de Westermeenweg door, richting Drielanden. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Hoe oud het slachtoffer zelf is, heeft de politie niet bekend gemaakt.

Bij de verdachten zou het gaan om drie jongens van rond de 16, 17 jaar. Een van hen had een zwarte pet op van het merk Deus. Op de Facebookpagina van de politie Harderwijk staat een uitgebreide beschrijving van de drie verdachten. ,,Alle drie de jongens hadden een zwarte gammele omafiets. Ze hadden een rode bluetoothspeaker bij zich van ongeveer 20 cm,'' aldus de politie in een oproep.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe