Volledig scherm
© Wijkagent Harderwijk Zuid

Jongeren met Swarovski kristal betasten vrouwen bij station Harderwijk

HARDERWIJK - Vrouwen betasten en naar ze fluiten. Agenten uitschelden en ze hinderlijk filmen. Een aantal voor de politie 'zeer bekende jongeren' deden donderdagavond moeilijk op het station in Harderwijk. Eén van hen had een mogelijk gestolen Swarovski-zwaantje bij zich.

De Harderwijkse politie ging naar het station omdat een melding binnenkwamen 'van vervelende jongens bij het station Harderwijk.' ‘Ik trof er zeer bekende jongens. Ze floten naar vrouwen en zaten aan hun billen’, schrijft de agent op Facebook. ‘Ik werd beticht van racisme. Ook gingen ze mij filmen in mijn gezicht en heel provocerend gedrag vertonen. Een van hun vernoemde mij naar een ziekte. Dit wordt absoluut niet door mij getolereerd.’

Toen de scheldende jongen werd gefouilleerd bleek hij een Swarovski kristal bij zich te hebben. De politie vermoedt dat het kristal van diefstal afkomstig is en zoekt de eigenaresse/eigenaar ervan.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe