Volledig scherm
© Thinkstock

Kroegen mogelijk uur langer open in Harderwijk

HARDERWIJK - Kroegen in Harderwijk mogen binnenkort, bij wijze van proef, doordeweeks mogelijk een uurtje langer doorgaan. De deuren moeten dan wel om 1.00 uur dicht zijn, maar bezoekers mogen nog een uur blijven zitten.

De Harderwijkse afdeling van Koninklijke Horeca Nederland heeft hiervoor een officieel verzoek ingediend bij de gemeente, zo bevestigt co-voorzitter Ernst Schuurkamp. Groen licht is er weliswaar nog niet gegeven, maar het college van burgemeester en wethouders heeft al wel te kennen gegeven dat het bereid is mee te werken. Wanneer de proef moet beginnen en hoe lang die dan duurt, is op dit moment nog onbekend.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe