Volledig scherm
Jordy Luisman finisht als eerste in Harderwijk © Bastiaan Vrijhof

Luisman winnaar Harderwijkse veldrit

HARDERWIJK - Jordy Luisman heeft de 38e veldrit van Harderwijk op zijn naam geschreven. De Nederlands kampioen kroonde zich tot winnaar bij de amateurs/sportklasse. Al vroeg in de wedstrijd sloeg Luisman een gaatje op het bochtige parcours, die hij tot de finish niet meer weggaf.


De plaats om de overige podiumplekken was een stuk spannender. Uiteindelijk was het Eddy van IJzendoorn die als tweede de finishlijn passeerde. Yannick Runhart, eerder dit seizoen al winnaar in Montfoort, Utrecht en Poortugaal, eindigde op gepaste afstand als derde op het parcours in het slingerbos langs de A28.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe