Volledig scherm
De pepernotenbalie van Van Delft in Broodje Kok. © Johan Kok

Pepernotenshop Van Delft bij Broodje Kok in Harderwijk

HARDERWIJK - Bij Broodje Kok aan de Hoofdweg n Harderwijk is tijdelijk een pepernotenbalie van Van Delft ingericht.

Ondanks dat Harderwijk de thuisbasis is van Van Delft, waren er in de havenstad tot dusver geen verkooppunten te vinden van de hofleverancier van Sinterklaas. Maar daar is deze week dus verandering in gekomen.

"Eigenlijk is Harderwijk te klein voor een volwaardige pepernotenwinkel van Van Delft", weet Johan Kok, eigenaar van Broodje Kok en de naastgelegen Kok CinemaxX, waar de lekkernijen eveneens verkrijgbaar zijn. "Maar dankzij een speciale, tijdelijke samenwerking kunnen ook Harderwijkers de komende tijd genieten van de kruidnootvarianten van Van Delft." Het pepernotenwinkeltje in Broodje Kok blijft tot medio december geopend.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe