Volledig scherm
In deze kamer vol met bierblikjes leefde de man in Harderwijk. Foto: Jelle van Heerikhuize/Politie.nl

Politie Harderwijk vindt man in berg bierblikjes

HARDERWIJK - Politie Harderwijk heeft recentelijk een 'man van middelbare leeftijd' in Harderwijk aangehouden omdat hij openstaande boetes niet betaald had. Daarbij bleek dat de man leefde in een vuilnisbelt van bierblikjes.

Omwille van de privacy van de man wil wijkagent Jelle van Heerikhuize, die de foto via Twitter verspreidde, niet in detail op deze zaak ingaan. ,,We hebben de man in contact gebracht met hulpverleners, omdat duidelijk is dat hij vereenzaamt, een drankprobleem heeft en niet in staat is zelf tot een oplossing te komen''.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe