Volledig scherm
Verkeersweg Harderwijk © Google Streetview

Twee mensen gewond na aanrijding tegen boom in Harderwijk

HARDERWIJK - Bij een aanrijding in Harderwijk zijn twee inzittenden van een auto gewond geraakt.Een auto is in Harderwijk in de slip geraakt en daarna tegen een boom tot stilstand gekomen op de Verkeersweg. Twee inzittenden van de auto raakten gewond.

De auto raakte in een slip en kwam tot stilstand tegen een boom op de Verkeersweg in Harderwijk. Twee van de drie inzittenden raakte daarbij gewond. De brandweer kwam ter plaatse om de inzittenden te bevrijden.

Het ongeval gebeurde iets na 20.00 in de avond. De weg is korte tijd afgesloten geweest. Een berger heeft het voertuig geborgen.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe