Volledig scherm
Een 84-jarige man werd bruut overvallen in zijn huis in Harderwijk. © AS Media

Update | 84-jarige man in zijn woning in Harderwijk overvallen

HARDERWIJK - Bij een woningoverval in Harderwijk is de 84-jarige bewoner van het huis gewond geraakt. Twee mannen overvielen de man rond 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag in zijn woning en mishandelden hem.

De woning werd doorzocht waarna de daders er vandoor gingen. Of er buit is gemaakt is nog onbekend.

De bewoner liep enkele verwondingen op. Het is onduidelijk wat de aard van het letsel is, maar de man is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De forensische opsporing en de recherche zijn zondagochtend druk bezig met onderzoek in en rond de woning aan de Mecklenburglaan. De woning is afgezet met lint en met politiehonden speuren agenten de omgeving af.

De daders zijn nog voortvluchtig. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe