Volledig scherm
© AS Media

Verdachte steekpartij Harderwijk opnieuw langer vast

HARDERWIJK - De 17-jarige Harderwijker die een 18-jarige plaatsgenoot zou hebben neergestoken, blijft voorlopig vastzitten.

De raadkamer van de rechtbank Gelderland heeft besloten tot een gevangenhouding voor maximaal 90 dagen. Het OM had hier om gevraagd omdat het onderzoek naar de aanleiding en toedracht van de steekpartij nog niet is afgerond.

De 18-jarige jongen voelde zich tijdens het stappen niet zo lekker en liep richting het water. Daar werd hij door een voor hem onbekende man aangesproken. Zonder enige aanleiding werd hij gestoken. Het 18-jarige slachtoffer strompelde vervolgens een stukje verder en zakte in elkaar op de Bruggestraat.

  1. Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Kempo Kuntao buiten top drie in finale Holland’s Got Talent

    Tijdens de live uitgezonden finale van Holland’s Got Talent lieten de leden Yenny Luu, Michel Luu en Romy Snaauw de mystieke kant van hun sport Kempo Kuntao zien. Tussen de acrobaten, rockers, zangers en (ballet)dansers in de Media Arena vielen ze in elk geval op. De top drie wisten ze echter bij zowel de jury als het publiek niet te halen. De 2,5 miljoen kijkers kozen voor dansgroep The Fire uit Eindhoven als uiteindelijke winnaar, voor de rockgroep Black Swords en danser Daniël.

Veluwe