Volledig scherm
© ANP

Marco Borsato headliner op nieuw festival in Hellendoorn

HELLENDOORN - Niemand minder dan Marco Borsato is de headliner van het spiksplinternieuwe festival Onder Aan De Berg in Hellendoorn. Dat heeft de organisatie donderdag bekend gemaakt.

Naast Borsato zullen ook Caro Emerald, Nielson en de uit Hengelo afkomstige Jeangu Macrooy optreden op het festival in de Hellendoornse bossen, dat draait om de combinatie van bekende Nederlandse artiesten met lekker eten en drinken..

24 mei
Het festival heeft plaats op woensdag 24 mei, aan de vooravond van Hemelvaartsdag. Een dag later staat het bekende festivalterrein aan de Luttenbergerweg traditiegetrouw weer in het teken van Dauwpop. De kaartverkoop is donderdagochtend om 10u gestart.

  1. Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    De Sallandse oogstgave in het kader van Stöppelhaene is dit jaar voor een tuinbouwproject in Nicaragua. De circa 30 mille die deze jaarlijkse actie doorgaans opbrengt wordt besteed aan de aanschaf van tuingereedschap, zaai- en pootgoed, materialen voor eenvoudige irrigatiesystemen en benodigdheden voor het kweken van vis. Dat project moet in eerste instantie 25 families ‘voedselzekerheid’ opleveren, en daarna gestaag als een olievlek uitbreiden. 

Salland