Volledig scherm
De tunnel in Nijverdal wordt in de nacht van donderdag op vrijdag afgesloten voor het verkeer. © Carlo ter Ellen

Salland-Twente tunnel nacht dicht

NIJVERDAL - De Salland-Twente tunnel bij Nijverdal wordt volgende week een nacht afgesloten. Het verkeer kan van donderdag 17 november 20.00 uur tot vrijdag 18 november 5.00 uur niet door de tunnel in de N35.

De werkzaamheden die worden uitgevoerd, bestaan uit het onderhouden en bijstellen van alle systemen. Te denken valt daarbij aan het reinigen van de camera's en het verhelpen van kleine elektrische storingen.

Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes staan aangegeven met informatieborden langs de weg.

  1. Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    De Sallandse oogstgave in het kader van Stöppelhaene is dit jaar voor een tuinbouwproject in Nicaragua. De circa 30 mille die deze jaarlijkse actie doorgaans opbrengt wordt besteed aan de aanschaf van tuingereedschap, zaai- en pootgoed, materialen voor eenvoudige irrigatiesystemen en benodigdheden voor het kweken van vis. Dat project moet in eerste instantie 25 families ‘voedselzekerheid’ opleveren, en daarna gestaag als een olievlek uitbreiden. 

Salland