Volledig scherm
© Bert Kamp

Stichting Noodverlichting Hellendoorn: 'Het is mooi geweest'

HELLENDOORN - Stichting Noodverlichting stopt met de activiteiten in het pand waarin voorheen De Lantaarn zat. Vier jaar geleden nam de stichting de activiteiten over na het faillissement van De Lantaarn.

Het was bedoeld als een tijdelijke oplossing, als overbrugging naar een nieuw definitief plan op deze locatie. "Na vele leuke feestjes is het mooi geweest", meldt de Stichting Noodverlichting.

Om het stoppen met de activiteiten 'in stijl' af te sluiten, verzorgt de stichting nog één avond. Die is op 23 december, met een optreden van Bökkers. Hiervoor zijn kaarten te koop via de website lantaarn.nl.

  1. Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    Sallandse oogstgave voor Nicaragua

    De Sallandse oogstgave in het kader van Stöppelhaene is dit jaar voor een tuinbouwproject in Nicaragua. De circa 30 mille die deze jaarlijkse actie doorgaans opbrengt wordt besteed aan de aanschaf van tuingereedschap, zaai- en pootgoed, materialen voor eenvoudige irrigatiesystemen en benodigdheden voor het kweken van vis. Dat project moet in eerste instantie 25 families ‘voedselzekerheid’ opleveren, en daarna gestaag als een olievlek uitbreiden. 

Salland