Volledig scherm
© Foto: Stefan Verkerk

Oldtimer botst tegen boom bij Kamperveen

KAMPERVEEN - De bestuurder van een oldtimer is zaterdagavond tegen een boom gereden op de Hogeweg bij Kamperveen. De bijrijder in de oldtimer raakte daarbij gewond. Hij kwam bekneld te zitten in het voertuig. De hulpdiensten werden rond tien uur gealarmeerd voor het ongeval.

De oldtimer maakte deel uit van een rally vanuit Zeeland naar Noord-Groningen. Bij Kamperveen vloog de auto op de Hogeweg uit de bocht. De bijrijder werd door de brandweer van Kampen uit de auto bevrijd. Hij is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend welk letsel hij heeft opgelopen. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft sporenonderzoek gedaan naar aanleiding van het ongeval. Daarna kon een bergingsbedrijf de zwaar beschadigde oldtimer bergen.

  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: