Volledig scherm
© Thinkstock

Reprimande voor jonge horrorclown uit IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Een 12-jarige jongen uit IJsselmuiden die zondag voor horrorclown had gespeeld heeft zichzelf bij de politie gemeld. Hij heeft een stevige uitbrander gekregen.

De jongen had zich zondagavond geheel in het rood gekleed en met een wit masker op, verstopt in de bosjes in zijn woonplaats. Toen een vrouw passeerde sprong hij tevoorschijn en joeg haar de stuipen op het lijf. De vrouw meldde dit bij de politie, die vervolgens een getuigenoproep deed.

De jongen heeft zich maandag 'onder druk van bekenden en zijn ouders' bij de politie gemeld. Hij zei dat hij mee wilde doen aan de hype en had zich de gevolgen niet gerealiseerd. De politie besloot om het gezien zijn leeftijd te laten bij een reprimande.

ANP
Volledig scherm
ANP
  1. Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!
    video

    Politieke reclame saai? Bekijk hier de leukste spotjes!

    De verkiezingscampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Op 15 maart mogen we met z’n allen naar de stembus. Om te zorgen dat jij op hun partij stemt, promoten veel politici zichzelf via reclamespotjes. Stiekem zijn die meestal erg saai, maar af en toe zitten er pareltjes tussen! Neem bijvoorbeeld het spotje van de CDA dat op dit moment viral gaat. Wij selecteerden vijf van de opvallendste politieke spotjes van de afgelopen jaren: