Foto FRENS JANSEN
Volledig scherm
Foto FRENS JANSEN

Reünie Lord Nelson met 'Terug naar Tarantula'

MEPPEL - Nostalgie troef tijdens de derde reünie in discotheek Lord Nelson aan het Prinsenplein in Meppel. Vrijdagavond 28 oktober herleven oude tijden met deze editie speciale aandacht voor bar dancing Tarantula.

Onder het motto 'Classic Reunion 1969-1995' staat het personeel uit de jaren '70, '80 en vroege jaren '90 op 28 oktober klaar om stappers van toen een prettig avondje disco-nostalgie met de muziek én mensen van toen te bezorgen. De vorige twee edities waren dermate gezellig en sfeervol dat de keuze voor een derde reünie niet moeilijk was.

Omdat Tarantula telkens ter sprake kwam, is besloten die andere Meppeler discotheek 'weer tot leven te weken'. De Lord zelf is weer even de Lord van vroeger, het inpandige Dock44 ademt voor één avond de sfeer van Tarantula met een terugblik op de woelige jaren.

All-in toegangskaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar op diverse adressen in Meppel.

  1. Toerisme Zuidwest Drenthe
gooit folders op een hoop

    Toerisme Zuidwest Drenthe gooit folders op een hoop

    De samenwerkende toeristische organisaties in Zuidwest Drenthe presenteren zich samen tijdens een foldermarkt in Ruinen. Alle ondernemers in de vrijetijdssector en organisatoren van evenementen uit de regio zijn gevraagd om folders en flyers aan elkaar beschikbaar te stellen om zo het nieuwe seizoen te starten met een compleet aanbod. De foldermarkt en tevens netwerkbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 28 maart bij Buitencentrum De Poort in Ruinen.

Kop van Overijssel