Bij de bestrijding van de brand in Meppel werden drie hoogwerkers ingezet. Foto: Wilbert Bijzitter
Volledig scherm
Bij de bestrijding van de brand in Meppel werden drie hoogwerkers ingezet. Foto: Wilbert Bijzitter

Video | Houthandel Meppel valt ten prooi aan vlammen

MEPPEL - Een grote brand heeft een deel van Bouw- en Houthandel Concordia aan de Pieter Mastebroekweg in Meppel in de nacht van dinsdag op woensdag in as gelegd. De brand brak rond half twee uit. De brandweer rukte met hoogwerkers uit.

De korpsen hebben zich bij de bestrijding van het vuur vooral gericht op het voorkomen van het overslaan van de brand naar naastliggende panden. Om half vier kon de Veiligheidsregio Drenthe laten weten dat dat was gelukt en dat de brand onder controle was. Voor de bestrijding van de brand werden meerdere korpsen uit de regio opgeroepen en drie hoogwerkers ingezet. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.

Een handel in hout- en bouwmaterialen in Meppel is in vlammen opgegaan. Beelden: Wilbert Bijzitter. Meer informatie: http://www.destentor.nl/regio/meppel/houthandel-meppel-valt-ten-prooi-aan-vlammen-1.6519557
  1. Toerisme Zuidwest Drenthe
gooit folders op een hoop

    Toerisme Zuidwest Drenthe gooit folders op een hoop

    De samenwerkende toeristische organisaties in Zuidwest Drenthe presenteren zich samen tijdens een foldermarkt in Ruinen. Alle ondernemers in de vrijetijdssector en organisatoren van evenementen uit de regio zijn gevraagd om folders en flyers aan elkaar beschikbaar te stellen om zo het nieuwe seizoen te starten met een compleet aanbod. De foldermarkt en tevens netwerkbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 28 maart bij Buitencentrum De Poort in Ruinen.

Kop van Overijssel