Foto: Politie
Volledig scherm
Foto: Politie

Beelden vrijgegeven van overvaller Domino's Pizza in Zwolle

ZWOLLE - De politie heeft beelden vrijgegeven van man die op 5 juli Domino's Pizza overviel in Holtenbroek, Zwolle.

De man bedreigde een medewerker met een mes, sprong de balie over en ging er met een klein geldbedrag vandoor. 

Kort na de overval werd er een burgernetmelding verstuurd. De politie melde toen dat getuigen niet zelf actie moesten ondernemen. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. 

De dader heeft een donkere huidskleur, is een beetje gezet, tussen de 18 en 23 jaar oud en heeft volle wenkbrauwen. Verder droeg de man een donkere jas, een zwarte joggingsbroek, sneakers en droeg hij een rode dikke sjaal over zijn mond. De man kan Nederlands en heeft een buitenlands accent. 

  1. Veel armoede onder kinderen ondanks werkende ouders

    Veel armoede onder kinderen ondanks werkende ouders

    Zes op de tien kinderen die in armoede opgroeien, hebben ouders die gewoon werken. Deze gezinnen komen financieel moeilijk rond, maar profiteren vaak niet van toeslagen en jeugdvoorzieningen zoals voor sport en cultuur. Overheid, scholen en bedrijven moeten meer samenwerken om de oorzaken van armoede aan te pakken. Ze kunnen hoge schoolkosten beperken, regelingen eenvoudiger maken, voorlichting verbeteren en voorkomen dat mensen gestraft worden omdat hun toeslag vervalt zodra ze iets gaan verdienen.
  2. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.