Volledig scherm

Winnaars bekend - VIP-arrangement Jesus Christ Superstar

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

De winnaars van het VIP arrangement zijn bekend, allen van harte gefeliciteerd:

Mevr. Wesselink, Hardenberg
Mevr. Hanssen, Elburg
Mevr. Van den Berg, Kampen
Dhr. De Jong, Apeldoorn
Mevr. Schuurman, Raalte

Het VIP arrangement bestaat uit

2x 1 e rang toegangskaart 1 souvenirsbrochure (voucher, afhalen bij merchandise balie) 1 DVD Film JCS (voucher, afhalen bij merchandise balie) ontvangst en pauze drankje (voucher) parkeerkaart voor de parkeergarage van het World Forum Theater

Totale waarde per VIP pakket: € 227,--

De winnaars ontvangen de tickets en vouchers twee weken voor show datum

Den Haag - World Forum Theater
Woensdag 4 januari 2017
Aanvang: 20.00 uur
Meer informatie: http://www.jesuschristmusical.nl

Inschrijving is gesloten

Volledig scherm
© Margot de Heide
  1. Veel armoede onder kinderen ondanks werkende ouders

    Veel armoede onder kinderen ondanks werkende ouders

    Zes op de tien kinderen die in armoede opgroeien, hebben ouders die gewoon werken. Deze gezinnen komen financieel moeilijk rond, maar profiteren vaak niet van toeslagen en jeugdvoorzieningen zoals voor sport en cultuur. Overheid, scholen en bedrijven moeten meer samenwerken om de oorzaken van armoede aan te pakken. Ze kunnen hoge schoolkosten beperken, regelingen eenvoudiger maken, voorlichting verbeteren en voorkomen dat mensen gestraft worden omdat hun toeslag vervalt zodra ze iets gaan verdienen.
  2. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.