Volledig scherm

260 vogels in tentoonstelling DWK-gebouw Zutphen

ZUTPHEN - Vogelliefhebbersvereniging Zanglust uit Zutphen houdt op zaterdag 12 en zondag 13 november haar jaarlijkse vogeltentoonstelling in het DWK-gebouw aan de Leeuwerikkelaan 19 in Zutphen.

Er zijn zo’n 260 vogels ingestuurd, en deze zullen op vrijdag 11 november door gekwalificeerde keurmeesters worden gekeurd. Belangstellenden zijn welkom op zaterdag 12 november tussen 11.00 uur en 18.00 uur en op zondag 12 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur. De zaal is rolstoeltoegankelijk. Tijdens de tentoonstelling bestaat ook de mogelijkheid om vogels te kopen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.