Volledig scherm

A6 tussen Lelystad-Noord en Swifterbant nachtje dicht voor reparatie

LELYSTAD/SWIFTERBANT - Snelweg A6 tussen Lelystad-Noord (afslag 11) en Swifterbant (afslag 12) is morgen vanaf 22.00 uur tot woensdag 5.00 uur afgesloten voor het verkeer vanwege een reparatie aan het wegdek.

Ook is de oprit Lelystad-Noord afgesloten in de richting van Emmeloord. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid via afrit Lelystad-Noord, de N307 richting Dronten en de Dronterringweg (N711) om bij oprit Swifterbant de A6 te kunnen vervolgen. Rijkswaterstaat verwacht voor automobilisten richting het noorden een extra reistijd van tien minuten.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.